By

Sumnal

Анализа на програмите на политичките партии и застапеноста на Ромите и ромските прашања во Република Македонија

Почитувани, во прилог можете да ја разгледате анализата на програмите на политичките партии и застапеноста на Ромите и ромските прашања во Република...
Read More

Учиме англиски

Во Сумнал за време на летото, децата од програмата за дополнително учење и подучување, освен слободни активности, имаа можност да учат англиски...
Read More
1 2 3 7