Single Blog Title

This is a single blog caption

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СУМНАЛ

ПОЧИТУВАНИ,

ВО ПРИЛОГ ВИ Е ДАДЕН ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ

ЕДУКАТОР ВО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА РАЗВОЈ НА РОМСКАТА ЗАЕДНИЦА СУМНАЛ.

КРАЈНИОТ РОК ЗА ПОДНЕУСВАЊЕ НА ПОТРЕБНИТЕ ДОКУМЕНТИ Е 27 СЕПТЕМВРИ 2018 ГОДИНА, ЧЕТВРТОК ДО 16 ЧАСОТ.

ВО ПРИЛОГОТ ПОДОЛУ ПРОЧИТАЈТЕ ГИ ДЕТАЛИТЕ.

 

СО ПОЧИТ,

ТИМОТ НА СУМНАЛ.

ЈАВЕН-ОГЛАС-ЗА-ВРАБОТУВАЊЕ-ВО-СУМНАЛ