+38970 699 743 +38978 248 503 sumnalb@yahoo.com

ОГЛАС ЗА ПОТРЕБА ОД АНКЕТАРИ

ОГЛАС ЗА ПОТРЕБА ОД АНКЕТАРИ

Почитувани,

Здружението СУМНАЛ – Битола има потреба од четворица анкетари.
Потребните квалификации и сите останати детали во врска со огласот се наоѓаат во Инструкциите.

01.-Повик-за-анкетари