+38970 699 743 +38978 248 503 sumnalb@yahoo.com

ОГЛАС ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ

ОГЛАС ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ 3/2018

Почитувани,

Здружението СУМНАЛ – Битола има потреба од еден експерт за подготовка на анализа.
Потребните квалификации и сите останати детали во врска со огласот се наоѓаат во Инструкциите

Рокот за доставување на документите е: 01.11.2018 во 15:00 часот.

01.-Повик-за-експерт-1