Single Blog Title

This is a single blog caption

Работилница: ,,Имотно правни односи

Во моментов во просториите на Сумнал се одржува работилница на тема: ,,Имотно правни односи”. Оваа работилница ја води Реџеп Али Чупи и голема благодарност до него за тоа што ни излезе во пресрет за да се одржи оваа работилница. Работилницата е дел од проектот: ,,Градиме заедничка иднина” имплементиран во соработка со Црвен Крст и мрежата Инклузива М, а финансиран од ЕУ во партнерство со Австрискиот Црвен Крст и Црвениот Крст на Србија.