Single Blog Title

This is a single blog caption

Саем на книгата 03-09 Мај 2018 година

Во спортската сала Борис Трајковски во Скопје се оддржува саемот на книгата. За таа цел, децата од програмата дополнително учење и подучување во Сумнал беа во посета на саемот за книги. Тие имаа можност да разгледаат голем избор на детски книги и списанија. Голема благодарност до Хедер Хеншоу која ни овозможи оваа посета да се реализира.