+38970 699 743 +38978 248 503 sumnalb@yahoo.com

Викенд во Охрид

Децата од програмата за дополнително учење и подучување заедно со едукаторите и волонтерите од Сумнал го посетија Охрид и се запознаа со неговите позначајни културно историски споменици и знаменитости, а воедно и ја искористија можноста за одлично дружење и уживање во неговите убавини.

11826071_10153004788935887_3756088849215866693_n

11828615_10153004780455887_1978177861535201595_n

11027967_10153004793605887_8638411020485511356_n

11846518_10153004810280887_2370217363329650247_n

11825828_10153004816600887_1168110815944174504_n