+38970 699 743 +38978 248 503 sumnalb@yahoo.com

Г-дин Бертранд Демуланд – гостин во Сумнал

Г-дин Бертранд Демуланд, претставник од УНИЦЕФ, беше гостин во Сумнал. Тој со децата од програмата за дополнително учење и подучување како и со младите кои го посетуваат центарот, го сподели своето животно искуство и предизвиците со кои постојано се соочувал во текот на својата работа, со цел децата да се мотивираат и поттикнат да учат и понатаму и да го продолжат своето образование.

DSC_0746_800x531

DSC_0758_800x531

DSC_0778_800x531

DSC_0786_800x531