Single Blog Title

This is a single blog caption

Донација за децата, со љубов

Децата кои го посетуваат центарот на Сумнал имаа можност да добијат донација од Ѓултен Мустафова за претстојните празници. Донацијата се состои од зимски чопарчиња за секое дете и училишен материјал за над 40-тина дечиња. На детската среќа им немаше крај, се надеваме им ги затопливме ноџињата на децата во овие зимски денови . Голема благодарност до Ѓултен Мустафова која несебично донираше за дечињата .