Single Blog Title

This is a single blog caption

Екскурзија во Охрид 2017 година

Децата кои ја посетуваат програмата за дополнително учење и подучување во Сумнал, заедно со волонтерите и вработените беа во Охрид на дводневна екскурзија. На екскурзијата тие имаа можност да прошетаат во центарот на градот, Самоиловата тврдина, Античкиот стар град и Плаошник. На оваа екскурзија тие правеа и квиз-ги проверуваа знаењата за се она што го научија за градот Охрид. Исто така, за оние кои победија на квизот следуваа и награди.