+38970 699 743 +38978 248 503 sumnalb@yahoo.com

Забава по повод крајот на учебната година

Забава по повод крајот на учебната година беше организирана за полуматурантите и матурантите кои го посетуваат центарот на Сумнал. На крајот на сите ученици добија подарок како пофалба и честитка за успешно завршената година и покажаниот позиивен успех во текот на учебната 2015 година.

DSC_0821

DSC_0889

DSC_0914

DSC_0912

DSC_0927