+38970 699 743 +38978 248 503 sumnalb@yahoo.com

ЗНАЧЕЊЕТО НА ЕРАЗМУС + ЗА РОМИТЕ

На 15.10.2021 година се одржа работилница како дел од #Erasmusdays #ЕразмусДенови Во текот на работилницата споделивме информации за тоа што претставува Ерасмус + програмата, кои можности ги нуди, а воедно и го споделиме нашето искуство со Еразмус +. На крај извлековме заклучост за важноста на оваа програма. Голема благодарност до Џенгис Мемедоски и Филип Атанасовски што го споделија нивното искуство како волонтери и учесници во младински размени и ја прикажаа промената што искуството го поттикна кај нив.

Линк до галерија https://www.facebook.com/media/set/?vanity=51109100886&set=a.10158258488985887