Single Blog Title

This is a single blog caption

Извиднички караван

На ден 30 Јуни 2017 ( петок) децата кои ја посетуваат програмата за дополнително учење и подучување во Сумнал- Скопје заедно со волонтерите, имаа можност да се дружат со извидниците од Македонија. Денот беше исполнет со многу интересни активности, дружење и смеа,но исто така имаше и отворена дискусија на која извидниците ја претставија својата работа, ги запознаа со идните активности кои понатаму тие сакаат да ги реализираат и одговорија на сите прашања кои децата им ги поставуваа.