Single Blog Title

This is a single blog caption

Летни активности во Сумнал

Во Сумнал, децата кои ги посетуваат програмите Ран Детски Развој и дополнително учење и подучување, цело лето се ангажирани со интересни активности. Малите деца учат за годишното време лето и сите негови карактеристики, а освен учење има и простор за игра и забава- коцки, играчки, топки. Големите деца пак, имаат можност да се дружат, да играат шах, “не лути се човече” и многу други забавни игри.