Single Blog Title

This is a single blog caption

Насмевки на детските лица!

Децата од Сумнал кои ја посетуваат програмата за Ран Детски Развој играа и се радуваа на новите играчки и шарениот тепих, на целиот нов простор наменет за учење и игра за нив. На нивната среќа им нема крај! Голема благодарност до Хедер Хеншоу, која го овозможи сето ова за дечињата.