+38970 699 743 +38978 248 503 sumnalb@yahoo.com

Одбележување на меѓународниот ден на бакнежот

Дечињата од програмата за Ран детски развој од центарот на Сумнал во Топаана и градинката ,,8 Април’’ во Шуто Оризари го одбележаа меѓународниот ден на бакнежот, цртајќи и подарувајќи бакнежи на своите најблиски

DSC_0633 DSC_0640 DSC_0658 DSC_0629