Single Blog Title

This is a single blog caption

Општина Битола за децата

Голема благодарност до Општина Битола и до градоначалничката Г-ѓа Наташа Петровска што го посетија Центарот за ран дестки развој и ги израдуваа нашите најмили дечиња со новогодишни пакетчиња.