+38970 699 743 +38978 248 503 sumnalb@yahoo.com

Отворен ден во Сумнал

Почитувани родители и пријатели на Сумнал,

Ве покануваме да присуствувате на отворениот ден во Сумнал и да се запознаете со начините на запишување на деца од предучилишна (3 – 6) и училишна (6-14) возраст како и со тековните активности на Сумнал. Ве очекуваме

flaer1