Single Blog Title

This is a single blog caption

Предновогодишна журка со ученици од НОВА

Весело, разиграно, забавно. Ете така беше во Сумнал кога во посета ни дојдоа ученици од приватната Гимназија ,,НОВА”. Тие ги забавуваа нашите дечиња со песна, музика и танц, а нивното срце беше толку широко и отворено што се решија да им подарат новогодишни пакетчиња на децата. На детската среќа немаше крај. Голема благодарност до учениците од НОВА NOVA International Schools како и на целиот тим во нивното училиште кои овозможија сето ова да се реализира.