Single Blog Title

This is a single blog caption

Среќна Нова Година од Lions Club Phoenix Скопје

Убав ден за дечињата од Сумнал. Прекрасни и полни добрина, Lions Club Phoenix од Скопје донираа новогодишни пакетчиња за децата кои го посетуваат центарот. Голема благодарност до Lions кои го овозможија сето ова.