Single Blog Title

This is a single blog caption

Стопанска банка АД Битола – радости за децата

Голема благодарност до Стопанска банка АД Битола што донесоа неизмерна среќа и радост на нашите деца.Тие ги израдуваа сите дечиња од Центарот за Ран детски развој Битола со новогодишни пакетчиња.