Single Blog Title

This is a single blog caption

Т-мобиле го викнаа Дедо Мраз како гостин во Сумнал

Дедо Мраз од далеку иде, тој за Нова Година гостин ќе ни биде. Но, ете, Дедо Мраз кај нас во Сумнал Скопје и Сумнал Битола дојде малку порано и ги израдува нашите дечиња со прекрасни новогодишни пакетчиња. Голема благодарност до целиот тим на Т-мобиле кои го организираа сето ова и пред се, им благодариме за овој хуман гест.