Single Blog Title

This is a single blog caption

Учиме англиски

Во Сумнал за време на летото, децата од програмата за дополнително учење и подучување, освен слободни активности, имаа можност да учат англиски јазик. Учењето беше преку разговор, пишување, читање, но најважно, ова учење беше базирано на методот на игра. Голема благодарност до Хедер Хеншоу која ги оддржа овие часови за децата.