Single Blog Title

This is a single blog caption

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СУМНАЛ

Здружението за развој на ромската заедница СУМНАЛ објавува

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

ЕДУКАТОР ВО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА РАЗВОЈ НА РОМСКАТА ЗАЕДНИЦА СУМНАЛ

 

Здружението СУМНАЛ има потреба од ангажирање на едно лице на определено време од 1 февруари – 31 август 2018

26 часа во неделата во точно определено време

Потребни квалификации:

  • Дипломиран педагог или поврзани области
  • Одлични комуникациски и IT вештини
  • Предност ќе имаат кандидатите кои имаат претходно искуство во работа со деца или друг вид на неформално образование
  • познавање на устен и пишан англиски јазик

Пожелни квалификации:

  • Познавање на ромски или друг јазик
  • Искуство за работа со деца од предучилишна и училишна возраст

Во прилог се доставува опис на работното место

Заинтересираните кандидати треба електронски да ја поднесат својата кратка биографија и мотивационо писмо на :sumnalb@yahoo.com или да ги достават до: Здружение за развој на ромската заедница СУМНАЛ, ул. Максут Садик бб, 1000 Скопје до 16 часот. Краен рок за поднесување на наведените документи е петок, 26 јануари, 2018. Само одбраните кандидати ќе бидат дополнително известени и повикани на интервју.

 

Работна позиција едукатор