+38970 699 743 +38978 248 503 sumnalb@yahoo.com
Day

јуни 9, 2015

Посета на институции

Во рамките на проектот ,,Градиме заедничка Европска иднина” младите од Сумнал имаа можност да посетат неколку институции во Скопје со цел да...
Read More