By

Sumnal

Убав кино ден

Забава, смеа, емоции, пуканки. Ете таков ден денес имавме ние едукаторите заедно со децата од Сумнал. Денес во киното Синеплекс, децата имаа...
Read More

Децата подаруваат

Повторно насмевки на детските лица. Дечињата од Сумнал имаа можност да добијат прекрасни пакетчиња направени со љубов од децата во Англија. Голема...
Read More