Category

Новости

Викенд во Охрид

Децата од програмата за дополнително учење и подучување заедно со едукаторите и волонтерите од Сумнал го посетија Охрид и се запознаа со...
Read More

Посета на институции

Во рамките на проектот ,,Градиме заедничка Европска иднина” младите од Сумнал имаа можност да посетат неколку институции во Скопје со цел да...
Read More