+38970 699 743 +38978 248 503 sumnalb@yahoo.com
Category

Новости

Посета на институции

Во рамките на проектот ,,Градиме заедничка Европска иднина” младите од Сумнал имаа можност да посетат неколку институции во Скопје со цел да...
Read More