+38970 699 743 +38978 248 503 sumnalb@yahoo.com
Category

Новости

РОМАБЦ ОДИ ЗАПАДЕН БАЛКАН

“Сумнал“ периодов ги спроведува активностите во врска со проектот „RomAБЦ оди Западен Балкан“, финансиран од Европската комисија преку програмата Еразмус +. Проектот...
Read More