+38970 699 743 +38978 248 503 sumnalb@yahoo.com

Фондација Фридман

Donate Now

Период: 01.06.-31.07.2016 година

Сумнал се приклучи кон повеќе од 100 организации од целиот свет кои годинава ќе го одбележат ликот и делото на Фридман. Видеото направено од страна на децата кои го посетуваат нашиот центар е едно од најдобрите видеа направени во чест на Фондацијата Фридман за образовен избор.

Финансирано од Фондацијата Фридман- Образовен Фонд- USA

14355098_1179531258736241_7079886231509973155_n