+38970 699 743 +38978 248 503 sumnalb@yahoo.com
Tag

volunteers

Викенд во Охрид

Децата од програмата за дополнително учење и подучување заедно со едукаторите и волонтерите од Сумнал го посетија Охрид и се запознаа со...
Read More