+38970 699 743 +38978 248 503 sumnalb@yahoo.com

Посета на институции

Во рамките на проектот ,,Градиме заедничка Европска иднина” младите од Сумнал имаа можност да посетат неколку институции во Скопје со цел да се запознаат со нивната структура и начинот на функционирање, а воедно да се мотивираат да го продолжат своето понатамошно образование. Тие го посетија Министерството за труд и социјална политика, Агенцијата за млади и спорт, Агенцијата за образовни програми и мобилност на младите, Заедницата на единиците на локалната власт во РМ, Собранието на Република Македонија, општината Чаир. Овој проект е поддржан од Владата на Република Македонија.

11295697_449412161893395_2313313281157189105_n

11255826_10152813303305887_660503767298792646_n

11068083_10152837023570887_7267990570471433057_n